INSCRIERI CURS IGIENA

 

Notiunile fundamentale de Igiena trebuie insusite de catre persoanele care activeaza in 5 domenii majore, dupa cum urmeaza:

2020 05 18 IGIENA 2

 

DATA DESFÃŞURARE CURS:  data va fi comunicata ulterior

LOCAŢIE DESFÃŞURARE CURS: Online - pe platforma ZOOM 
INTERVAL ORAR: 16.30-18.30

DOVADA FINALIZARE CURS: Datorita starii pandemice curente Directia de Sanatate Publica a Judetului Cluj nu organizeaza examene de absolvire pentru cursurile de Igiena desfasurate. La finalul cursului fiecare participant va primi o adeverinta emisa de catre furnizorul de formare care atesta faptul ca persoana a finalizat cursul si ca urmeaza sa sustina examenul de absolvire in momentul reluarii examinarilor de catre DSP Cluj. 

PENTRU INSCRIERI TREBUIE SÃ:
* Transmiteti o copie dupa actul dumneavoastra de identitate (C.I. sau B.I.) si sa specificati domeniul de activitate
* Achitati taxa de inscriere la curs
* Cursul poate fi achizitionat de catre institutiile publice si prin intermediului PLATFORMEI SEAP, COD CPV 80530000-8

IN URMA PARTICIPARII LA EXAMENUL DE ABSOLVIRE participanții vor primi un Certificat de Absolvire, autorizat de Ministerul Educaţiei şi Cercetãrii și Ministerul Sănătății, cu o valabilitate de 3 ani de la data emiterii. Certificatele de Absolvire primite de participanţi sunt recunoscute la nivel Naţional si European.

Pentru mai multe detalii referitoare la pretul cursului puteti sa ne contactati la numarul de telefon sau adresa de e-mail afisate la sectiunea CONTACT


Pentru mai multe detalii legate de obligativitatea certificarii in ceea ce priveste insusirea notiunii fundamentale de igiena dati clik AICI

Log in