Team Leader

TL1

Cel mai periculos mit despre lideri si leadership este acela ca liderii se nasc – ca exista un factor genetic care influenteaza capacitatea de a fi lider. Acest mit sustine pur si simplu ca unii oamenii au anumite calitati care ii fac mai carismatici iar altii nu. Acesta este un nonsens, in realitate, lucrurile sunt exact pe dos. Liderii sunt mai degraba facuti decat nascuti.” (Warren G. Bennis)

ACEST TRAINING VA DESCOPERI SI DEZVOLTA LEADERUL DIN TINE
Fiind destinat cresterii eficientei, optimizarii relatiei de lucru si maximizarii rezultatelor echipei, Training-ul de Team Leader este o oportunitate pe care nu ai dreptul sa o ratezi.

Performanta in afaceri este direct influentata de Abilitatile de Leadership pe care membrii organizatiei le detin si pun in joc. Companiile care investesc in dezvoltarea managerilor ca leaderi isi creeaza un avantaj puternic pe piata, obtinand rezultate mai bune.
De cele mai muilte ori un angajat, atunci cand alege sa plece dintr-o organizatie, paraseste managerul, nu compania. De aceea, a avea manageri care indeplinesc excelent si rolul de leaderi, este extrem de important; ei au impact puternic atat asupra Succesului organizatiei, cat si asupra crestereii Productivitatii echipelor.

TL2

CE BENEFICII POATE ADUCE COMPANIEI VOASTRE UN TRAINING DE LEADERSHIP?
La nivel organizational, se vor manifesta ca Leaderi pregatiti sa rezolve probleme, creand echipe mai eficiente, oameni mai implicati, generand un climat orientat spre performanta, eficacitate. Va scadea numarul de angajati care demisioneaza, va creste implicarea oamenilor.

DE CE MERITA?
Pentru ca Leadership-ul autentic influenteaza trei piloni importanti in care orice organizatie investeste: Succesul, cresterea Productivitatii si, in final, cresterea Profitului. Leadership-ul eficient este o investitie in compania ta!

Companiile conduse de Leaderi Performanti:

  • Au Rezultate Excelente, detin o pozitie greu de atacat pe piata pe care opereaza
  • Manifesta Crestere Constanta, pe termen lung
  • Sunt Profitabile si Stabile financiar, mult timp
  • Sunt Inovative, Optimizeaza continuu, lanseaza Produse si Servicii Valoroase, surprinzatoare
  • Creaza Capital Uman Valoros. Acesta este atras de Cultura Sanatoasa, promotoare de Valori
  • Au o rotatie moderata de personal, pastrand in firma Cunostintele si Abilitatile de top

Noi credem ca impreuna putem creste o generatie de lideri competenti. Inscrie-te la training pentru a beneficia de posibilitatea inedita de a deveni cel mai bun Leader pe care l-a vazut vreodata echipa in care activezi. Sau daca liderii din compania ta isi doresc sa-si extinda abilitatile de Leadership, tu le poti oferi acest lucru prin intermediul nostru.

Log in