Managementul Schimbarii

CHANGE3

"It is not the strongest or the most intelligent who will survive but those who can best manage change." (Charles Darwin)

CE ESTE MANAGEMENTUL SCHIMBARII?
Managementul schimbarii este un proces care permite unei organizatii sa modifice orice parte a structurii sale astfel incât sa poata face fata in mod eficient intr-un mediu in continua schimbare. Acesta include activitati menite sa asigure sprijin, acceptare, aprobare pentru modificarile si schimbarile necesare si convenite. Scopul unui astfel de management este de a controla schimbarile in timp ce se mentine integritatea si calitatea serviciilor din mediul de productie.

BENEFICIILE UNUI TRAINING DE MANAGEMENTUL SCHIMBARII
Beneficiile managementului schimbarii sunt abundente si sunt in principal asociate cu reducerea riscurilor si imbunatatirea calitatii serviciilor.

Managementul schimbarii poate imbunatati eficienta de comunicare. O mai buna comunicare intre utilizatori si organizatie va conduce la o mai buna intelegere a nevoilor si prioritatilor fiecaruia, in acelasi timp subliniind faptul ca unitatile de afaceri nu functioneaza in izolare. Cu comunicare, intrare si disponibilitate crescuta, utilizatorii se vor simti mai responsabili atunci când sistemele sunt inchise pentru intretinere.

CHANGE

Crearea unei serii de analize care pot fi folosite pentru a obtine reducerea costului produsului / serviciului este un alt beneficiu de management al schimbarii. Acest lucru poate ajuta organizatia sa creasca si sa se concentreze pe venituri si profituri.

Participarea la un training cu aceasta tematica ne poate ajuta sa achizitionam cunostinte cum ar fi:

  • crearea si transmiterea sensului schimbarilor
  • construirea unei coalitii puternice
  • crearea si transmiterea unei viziuni convingatoare
  • intelegerea rezistentei schimbarii a oamenilor
  • depasirea obstacolelor din calea schimbarii
  • construirea pe primele rezultate pentru a accelera procesul de schimbare
  • invatarea instaurarii practicilor in cultura firmei

Log in