Misiunea ARINI

VIZIUNEA ARINI: "Investitia in oameni este simbolul companiilor inteligente si indicatorul valorii acestora."

Misiunea noastra consta in imbunatatirea si dezvoltarea durabila a afacerilor cu partenerii / clientii nostri, prin furnizarea de programe de formare profesionala de inalta calitate, adaptate nevoilor de perfectionare ale fiecaruia si care au aplicabilitate in exercitarea tuturor ocupatiilor pentru care S.C. ARINI S.R.L. detine acreditare.

S.C. ARINI S.R.L. are ca obiect principal de activitate formarea profesionala initiala si continua, realizata la un standard inalt de calitate. Cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate si se adreseaza tuturor acelora interesati de evolutia in cariera.

S.C. ARINI S.R.L. este o firma de Formare Profesionala a Adultilor, autorizata de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor pentru organizarea de cursuri de calificare, perfectionare si cursuri de competente.

S.C. ARINI S.R.L. este inregistrata ca Furnizor de programe de formare profesionala a adultilor din 2004, iar incepand cu 2010 si Centru de evaluare a competentelor dobandite non-formal.

Pe tot acest parcurs, oferta noasta s-a imbunatatit continuu si s-a adaptat mereu cerintelor pietei. Pana in prezent peste 3000 persoane au absolvit cursuri de:

  • calificare
  • perfectionare
  • specializare

Iar peste 1000 persoane au fost evaluate si au obtinut Certificatele de competente profesionale

Firma a realizat un Manual al cursantului, “Elemente de baza in confectionarea incaltamintei”, pentru calificarea “Confectioner articole din piele si inlocuitori” un material adaptat nevoilor profesionale specifice personalului muncitor. Acest Manual a fost realizat in cadrul proiectului POSDRU 2007-2013, “O noua calificare, o noua sansa!”, AP 2, DMI 2.3, finantat din Fondul Social European si este singurul de acest gen pentru nivelul II de calificare, neexistand altul nici macar in invatamantul liceal sau de profil.

 

Log in