Tehnici in Negociere

NEG4

“In life, you don’t get what you deserve, you get what you negociate.”
Chester L. Karrass

Procesul de negociere este un fenomen social ce presupune existenta unei comunicari intre oameni - in general si intre doua parti opozante - in particular, cu scopul atingerii unui acord cu beneficii mutuale maxime in ceea ce priveste un anumit apect.

Complexitatea contemporana a societatii din punct de vedere social, economic si politic, dar si dezvoltarea noilor tipuri de afaceri intre agentii economici, contureaza negocierea ca una dintre cele mai pretioase componente ale vietii secolului nostru. Acest construct se aplica de la nivelul celor mai importante tranzactii (ex. financiare, imobiliare, etc.) pana la lucurile cele mai marunte care, la o privire generala, nu dau impresia de importanta (ex. negocierea adoptarii unui idei/reguli in cadrul echipei).

"TEHNICI DE NEGOCIERE EFICIENTA", unul dintre cele mai noi si mai eficiente training-uri de negociere de pe piata, este destinat persoanelor care lucreaza in vanzari, celor care se ocupa de achizitii, managerilor de produs, managerilor in general, dar si tuturor angajatilor din orice organizatie. Programul este destinat si celor care au abilitati de comunicare si vor sa isi perfectioneze aptitudinile de negociere si deschidere catre client.

NEG3

BENEFICIILE PERSONALE SI ALE ORGANIZATIEI

Parcurgand acest training veti descoperi:

  • procesul negocierii si etapele sale
  • cum sa obtineti rezultate avantajoase si cum sa va imbunatatiti relatiile cu clientii
  • modalitati practice de dezvoltare a abilitatilor de negociere
  • comunicarea non-verbala eficienta si avantajele ei in procesul de negociere
  • cum sa cresteti eficienta activitatii prin obtinerea celei mai bune alternative de negociere

Acest training te va ajuta sa intelegi esenta negocierilor si sa beneficiezi de avantajele acestora, atat in domeniul profesional, cat si in cel personal, de ce nu.

Log in