Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 981

Cursuri in desfasurare

Notiuni Fundamentale de Igiena

Detalii organizatorice:

  • Perioada: Mai 2021
  • Locatia:   Online - pe platforma Zoom
  • Inscrie-te

S.C. ARINI S.R.L. organizeaza inscrieri pentru un nou curs de "Notiuni Fundamentale de Igiena" ce se va desfasura in luna Mai 2021 in Cluj-Napoca.

Cursurile se vor desfasura in format online, pe platforma Zoom, dupa cum urmeaza:

Data de examinare va fi comunicata doar dupa reluarea examinarilor de catre comisia desemnata din partea DSP a judetului Cluj. Momentan, datorita situatiei pandemice, DSP Cluj nu organizeaza examinari.

Pana la reluarea examinarilor, cursantul va primi la finalizarea cursului o adeverinta care atesta faptul ca a finalizat cursul si urmeaza sa sustina examenul de absolvire. 

NUMAR PERSOANE INCSRISE PANA LA ACEST MOMENT: 20

CONDITII DE INSCRIERE:

- transmiterea unei copii dupa actul dumneavoastra de identitate (C.I. sau B.I.) cu specificarea  domeniului de activitate
- achitarea taxei de curs

Tip certificat obtinut: Certificat de Absolvire autorizat de Ministerul Educatiei si Cercetarii și Ministerul Sănătății, cu o valabilitate de 3 ani de la momentul eliberarii. Certificatele de Absolvire primite de participanţi sunt recunoscute la nivel Naţional si European.

Cursul poate fi achizitionat de catre institutiile publice si prin intermediului PLATFORMEI SEAP, COD CPV 80530000-8.

Pentru mai multe detalii legate de obligativitatea certificarii in ceea ce priveste insusirea notiunii fundamentale de igiena dati clik AICI

Related items

Log in