MANAGER ÎMBUNÃTÃŢIRI PROCESE

COD C.O.R.: 242108
TIP PROGRAM: Perfectionare
TOTAL ORE: 45 (13 ore teorie, 32 ore practica)

DESCRIEREA OCUPATIEI:
Managerul imbunatatire procese are rolul de a gestiona un sistem organizat astfel incât sa permita abordarea şi rezolvarea continua a problemelor aparute in timpul activitatilor curente, pentru a permite imbunatatirea continua a rezultatelor obtinute (reducerea consumurilor si costurilor, creşterea productivitatii, reducerea timpului de livrare, creşterea flexibilitatii in satisfacerea cerintelor clientilor, etc. – toate aceste imbunatatiri avand ca efect creşterea competitivitatii).

Managerul imbunatatire procese gestioneaza sistemul in care se desfasoara imbunatatirea continua a proceselor interne dintr-o organizatie. Trebuie sa detina deprinderile necesare pentru a putea sa indeplineasca cerintele ocupatiei: atentie, indemânare, corectitudine, spirit de echipa, putere de analiza si decizie, adaptabilitate la situatii noi, rezistenta la factori de stres etc. si competente fundamentale: lucru in echipa, dezvoltarea personala continua.

Managerul imbunatatire procese trebuie sa detina cunoştinte teoretice si din domeniile: management, organizare. Standardul ocupational pentru Manager imbunatatire procese este aplicabil oricarei firme/organizatii, indiferent de domeniul de activitate. Pentru atingerea obiectivelor specifice ocupatiei, Managerul imbunatatire procese opereaza cu o serie de instrumente de lucru: metode şi tehnici de colectare şi analiza a datelor; metode şi tehnici de planificare; instrumente de imbunatatire (metode de standardizare a muncii, management vizual).

DESCRIEREA CURSULUI:
Module de curs:
1. Dezvoltarea personala continua
2. Coordonarea echipei de imbunatatire a proceselor
3. Organizarea locului de munca
4. Identificarea fluxului de valoare si a factorilor de impact asupra performantei proceselor
5. Stabilirea sistemului de indicatori pentru imbunatatirea performantelor proceselor
6. Determinarea planului de imbunatatire a proceselor
7. Dezvoltarea sistemului de management vizual al roceselor
8. Auto-evaluarea nivelului de performanta a proceselor
9. Luarea deciziilor de aplicare a solutiilor de imbunatatire

PREGATIRE GENERALA MINIMA PENTRU INSCRIEREA LA CURS:
Participantii trebuie sa fie absolventi de Studii Superioare.

EVALUAREA FINALA SI CERTIFICAREA:
• Evaluarea finala se va face prin acordarea de note de catre o comisie de verificare, pe baza unui test de cunostinte teoretice generale si a elaborarea de catre cursant al unui portofoliu de formare.
• Tipul de certificat obtinut in urma finalizarii cursului: Certificat de Absolvire
Certificarea consta in eliberarea, pe baza procesului verbal de examen, a certificatului de absolvire acreditat de M.M.J.S. si M.E.N. insotit de un supliment descriptiv care contine competentele profesionale dobandite in urma absolvirii cursului.

INSCRIERI:
Inscrierile se pot face pe baza completarii formularului de inscriere afisat in aceasta pagina si transmiterea documentelor obligatorii pentru inscriere fie pe adresa noastra de email fie depuse fizic la sediul firmei noastre. Ulterior se va semna Contractul de formare profesionala si se va achita taxa de participare.
S.C. ARINI S.R.L. isi rezerva dreptul de a selecta participantii la curs in ordinea inscrierii acestora. Componenta unei grupe este de 8-10 persoane.
Pentru informatii legate de inscrierea la curs si taxa de participare va rugam sa apelati consultantul nostru.

ACTE NECESARE PENTRU INSCRIEREA LA CURS:
- copie dupa actul de identitate (C.I.sau B.I.)
- copie dupa certificatul de nastere
- copie dupa certificatul de casatorie (pentru doamnele care si-au schimbat numele)
- copie dupa ultimul act de studii sau foaia matricola
- adeverinta medicala (cu specificatia "clinic sanatos")

Log in