CUSÃTOR PIESE DIN PIELE ŞI ÎNLOCUITORI

COD C.O.R.: 815605
TIP PROGRAM: Nivel II de Calificare
TOTAL ORE : 360 (120 ore teorie, 240 ore practica)

DESCRIEREA OCUPATIEI:
Cusatorul de Piese din Piele si Inlocuitori se ocupa in principal cu pregatirea operatiilor de asamblare a pieselor componente ale fetelor de incaltaminte, executarea operatiilor de asamblare a pieselor componente ale fetele de incaltaminte, executarea operatiilor de terminare a fetelor de incaltaminte, controlul calitatii fetelor de incaltaminte asamblate, predarea fetelor de incaltaminte, precum si cu intretinerea utilajelor specifice operatiilor de coasere.

DESCRIEREA CURSULUI:
Cursul urmareste dobandirea de cunostinte si abilitati necesare practicarii cu succes a acestei meserii.
Competente parcurse:
1. Organizarea activității proprii
2. Aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea și securitatea în muncă, pentru situații de urgență și pentru protecția mediului
3. Pregătirea operaţiei de asamblare
4. Executarea operațiilor de asamblare
5. Verificarea produselor finite
6. Intreținerea utilajelor

PREGATIRE GENERALA MINIMA PENTRU INSCRIEREA LA CURS:
Participantii trebuie sa fie absolventi ai scolii generale obligatorii (conform Legii invatamantului nr. 84/1995) sau ai invatamantului obligatoriu raportat la data absolvirii de catre acestia.

CANDIDATI POTENTIALI:
Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care sunt interesate de dobandirea unei asemenea calificari, in vederea obtinerii unui post de munca sau persoanelor care deja activeaza in acest sector si doresc sa ateste experienta lor prin obtinerea diplomei de calificare.

EVALUAREA FINALA SI CERTIFICAREA:
• Evaluarea finala se va face prin acordarea de note de catre o comisie de verificare, pe baza unui test de cunostinte teoretice generale si realizarea unei activitati practice de catre cursant fie la locul de munca fie simulare.
• Tipul de certificat obtinut in urma finalizarii cursului: Certificat de Calificare
Certificarea consta in eliberarea, pe baza procesului verbal de examen, a certificatului de calificare acreditat de M.M.J.S. si M.E.N. insotit de un supliment descriptiv care contine competentele profesionale dobandite in urma absolvirii cursului.

INSCRIERI:
Inscrierile se pot face pe baza completarii formularului de inscriere afisat in aceasta pagina si transmiterea documentelor obligatorii pentru inscriere fie pe adresa noastra de email fie depuse fizic la sediul firmei noastre. Ulterior se va semna Contractul de formare profesionala si se va achita taxa de participare.
S.C. ARINI S.R.L. isi rezerva dreptul de a selecta participantii la curs in ordinea inscrierii acestora. Componenta unei grupe este de 18-28 persoane.
Pentru informatii legate de inscrierea la curs si taxa de participare va rugam sa apelati consultantul nostru.

ACTE NECESARE PENTRU INSCRIEREA LA CURS:
Pentru inscrierea la curs sunt necesare copii urmatoarele documente:
- copie dupa actul de identitate (C.I.sau B.I.)
- copie dupa certificatul de nastere
- copie dupa certificatul de casatorie (pentru doamnele care si-au schimbat numele)
- copie dupa ultimul act de studii sau foaia matricol
- adeverinta medicala (cu specificatia "clinic sanatos")

Log in