Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 981

MICROSOFT OFFICE - PRIETEN SAU DUŞMAN?

  • Written by 

 

MO22

În zilele noastre, utilizarea calculatorului, a devenit indispensabilã pentru cele mai multe de locuri de muncã şi de multe ori instrumentele informatice care par cele mai simple sunt cele care ne dau cele mai mari bãtãi de cap. Utilizarea cu success a acestora poate ajuta la economisirea de resurse importante de timp şi de bani.

MO28JPG

Pachetul Microsoft Office reprezintã cel mai utilizat set de unelte informatice tehnico-administrative. Acestea faciliteazã realizarea de operaţiuni, cum ar fi redactarea şi editarea de texte, realizarea de calcule simple sau chiar bugete complexe, menţinerea unui calendar organizat al activitãţilor unei companii, oferirea de prezentãri într-un format uşor de înţeles, etc.

Dacã doreşti sã înveţi utilizarea acestor programe sau sã îmbunãtãţeşti cunoştiţele pe care deja le deţii pentru a trece la un alt nivel, te invitãm sã te înscrii la cursurile oferite de noi.

S.C. ARINI S.R.L. OFERÃ URMÃTOARELE CURSURI:

MO15MICROSOFT OFFICE NIVEL ÎNCEPÃTOR/ NIVEL MEDIU
Pachetul de bazã include parcurgerea a 4 programe (Microsoft Excel, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Outlook, sau altã combinaţie la cerere) pe durata a 20 de ore. Combinaţia programelor poate fi customizatã în funcţie de nevoile societãţii dumneavoastrã.

 

MO11

MICROSOFT EXCEL/WORD/POWERPOINT/OUTLOOK/alt program din cadrul Microsoft Office
Cursul are în vedere pacurgerea extensivã a unui program din cadrul pachetului Microsoft Office, în funcţie de specificul organizaţiei dumneavoastrã. Durata parcurgerii unui program este de 12 ore.

 

La cerere, în condiţiile existenţei a cel puţin unei grupe de cursanţi, cursul se poate organiza la sediul societãţii dumneavoastã.

La finalizarea cursului participanţii vor obţine un Certificat de Absolvire emis de cãtre S.C. ARINI S.R.L., furnizor autorizat de formare profesionalã, cu menţionarea nivelului de dificultate al cursului precum şi a modulelor parcurse pe durata acestuia.

Cursul poate fi achiziţionat de cãtre instituţiile publice şi prin intermediului PLATFORMEI SEAP, COD CPV 80530000-8.

Pentru mai multe detalii sau înscrieri vã rugãm sa ne contactaţi la datele afişate la secţiunea CONTACT.

Log in