Training si Team Building - S.C. HAMBURGER RECYCLING ROMANIA S.R.L.

În anul 2017 S.C. ARINI S.R.L. a avut deosebita plãcerea de a lucra cu angajaţii firmei Hamburger Recycling Romania S.R.L. intr-o serie de programe de training si Team Building outdoor pe tematicile de Comunicare, Managementul şi Coeziunea Echipei. 

Communication

TRAINING DE COMUNICARE a fost primul traning cu aceastã temã la care angajaţii Hamburger Recycling Romania S.R.L au participat. Acest program a avut ca si scop dzvoltarea abilitãţilor de comunicare personalã şi organizaţionalã a participanţilor la program, în conformitate cu tematica propusã de S.C. ARINI S.R.L. în urma unei analize de nevoi realizate în prealabil. În cadrul lui participanţii au invãţat şi exersat diverse tehnici de comunicare, au experimentat aportul limbajului non vebal şi a ascultãrii active într-o conversaţie şi si-au insuşit modalitãţi de oferire de feedback pozitiv.   

Tie Management

 
TRAINING DE TIME MANAGEMENT a avut ca si obiective creşterea abilitãţilor de organizare a fiecãrui angajat la locul de muncã cu scopul ameliorãrii timpilor morţi, nevoie identificatã în prealabil în urma aplicãrii unui chestionar de analizã a nevoilor angajaţilor. Ca tematici au fost abordate urmãtoarele: imbunãtãţirea capacitãţii de planificare a muncii, întelegerea importanţei stabilirii de obiective şi învãţare de tehnici pentru un management eficient al timpului.

 

   
Aceste traininguri au avut loc la începutul anului 2017 şi au culminat în perioada 23.06.2017 - 25.06.2017 cu Team-Building-ul outdoor cu tema “Coeziunea Echipei”.

Activitãţile de Team Building s-au desfãşurat în locaţia Vârtop Arieșeni şi s-au derulat pe parcursul a 3 zile. Programul a fost format în cea mai mare parte din activitãţi şi exerciţii menite sã mobilizeze participanţii şi sã stimuleze dezvoltarea coeziunii echipei.

TB1

Obiectivele urmãrite în cadrul activitãţilor au inclus: stimularea şi dezvoltarea identitãţii de grup, consolidarea relaţiilor dintre membrii echipei, stimularea şi dezvoltarea creativităţii, fluidizarea relațiilor de colaborare și comunicare din cadrul întregului grup.

Activitãţile şi exerciţiile din cadrul acestui Team-Building au fost organizate într-o locaţie neutrã, în cea mai mare parte în aer liber, cu scopul de a detaşa participanţii de rutina zilnicã şi de a-i scoate din zona lor de confort. Exerciţiile specifice de Team-Building au urmãrit consolidarea spiritului de echipă, eficientizarea procesului de comunicare, dezvoltarea capacitãţii de a face concesii pentru a ajunge la un numitor comun în atingerea obiectivelor, ascultarea pãrerilor celorlalţi, elaborarea de strategii eficiente pentru atingerea scopurilor echipei, identificarea şi conştientizarea reacţiilor la succes sau eşec.

Trainingurile si Team-Bulding-ul organizat de S.C. ARINI S.R.L. s-a bucurat de un mare succes, atingându-şi obiectivele propuse, iar feedback-ul din partea companiei Hamburger Recycling Group a fost unul foarte pozitiv.

Activitatea desfaşuratã de S.C. ARINI S.R.L. cu personalul companiei Hamburger Recycling Romania S.R.L. a fost publicatã în revista austriacã Recycling Magazine, nr. 4/2017.

 

REC.MAG 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

REC.MAG 1

REC.MAG 2

Log in